Skocz do zawartości

gEY97SM.png

  • 0
TheNaturat

Spadki fps'ów na serwerze

Pytanie

Sam problem pojawia się zaraz przy wejściu na serwer, strasznie długo on się wczytuje ( zasoby itp ) po wczytaniu zasobów kolejne dłuuugie czekanie na zalogowanie się ( zcinka ). Gdy już się zaloguje i normalnie będę na serwerze to co chwilę mam na dole kółeczko ładowania przez co mam lagi. Problem jest tylko na tym serwerze, na innych takiego problemu nie ma. Próbowałem zmiejszać grafikę, zwiększać priorytet ale to nie pomogło.

  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0

A więc tak... wchodzisz w panel sterowania,zmieniasz tam w Widok (prawy górny róg) zmieniamy na Małe ikony i poszukujemy takiego czegoś jak opcje zasilania,sprawdź czy masz tam na wysokich. (ps.działa to na laptopach)

  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

jeśli masz avasta wejdz w Menu ustawienia ===> komponenty i wyłącz funkcje ''Do not disturb mode'' 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • -1
25 minut temu, playerOnlyOne napisał:

komputer - drewno

Nie powiedzialbym w ets na wysokich jezdze... Po drugie jak nie chcesz pomoc to nie pisz.

Problem znikł po reinstallu mta - do zamknięcia

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×