Skocz do zawartości

gEY97SM.png

Pseudo wyciek bazy danych serwera Więcej informacji... ×
Zablokowane wejście do komisu motocyklowego Więcej informacji... ×
  • 0
fxone

Problem z klawiaturą i klawiszem Shift

Pytanie

Witam , ja z takim pytaniem , albowiem od jakiegoś czasu 3 tg. chyba mam problem który polega na tym że klawisz mi się poprzestawiały . Jak jest na klawiaturze logo windowsa to jak kliknę wyłącza mi się komputer , tak samo z shiftem . Dzisiaj zauwazyłem że jak uruchamiam to menu do interakcji z autem i kliknę shift to automatycznie gra mi się minimalizuje i po 10 sekundach wyłącza się komputer . Próbowałem z przywracanim systemu , ustawieniami klawiatury ale t wszystko nic nie daje . Jakby co używam systemu Windows 7 gdyby to coś pomogło bo przez t€a usterkę nie mam jak grać na serwerze . . 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0

Wejdź w panel sterowania>Centrum ułatwień dostępu>Ułatw korzystanie z klawiatury>I wyślij ss tego co tam masz.

  • Wrrrr 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

nie jestem pewien czy dobrze szukałem ale w centrum ułatwień same menu było 

Przechwytywanie.PNG

możemy się skontaktować przez fb jakoś ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Z tego co widzę wszystko jest w porządku. Masz jakąś inną klawiaturę, żeby sprawdzić czy dalej będzie się tak działo?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

To nie jest błąd serwerowy. Przenoszę do Centrum Pomocy

  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Dobrze , można prosić o link w razie czego ?

9 godzin temu, DR3AM3R napisał:

Z tego co widzę wszystko jest w porządku. Masz jakąś inną klawiaturę, żeby sprawdzić czy dalej będzie się tak działo?

miałem , używałem z dwie trzy inne i zawsze ten sam bła jest z klawiszami . Miałem go wcześniej - ten błąd - i zrobiłem przywracanie systemu z 3-5 razy i wróciło do normy  na okres 6 miesięcy . Teraz pojawił się ponownie i próbowałem tak samo ale nic nie daje rady .

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×