Skocz do zawartości

gEY97SM.png

Pseudo wyciek bazy danych serwera Więcej informacji... ×
Zablokowane wejście do komisu motocyklowego Więcej informacji... ×
  • 1
xArSiKx

Crash tylko na emsie

Pytanie

Chciałem pograć na emsie na drugim pc a tu takie coś 

37827698_281572142602326_8345803969381007360_n.jpg

37806718_281551059271101_2713089497528008704_n.jpg

  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2
2 minuty temu, xArSiKx napisał:

Zgram pliki emsa na pendrive może to co da.

2 ss pokazuje, że jest problem z odszukaniem zasobów EMSa, więc dziwie się czemu po usunięciu folderu z zasobami dalej to występuje

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 2

Spróbuj przeinstalować Gta sa mi pomogło. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 2
3 minuty temu, Pudelko33 napisał:

@xArSiKx, jak usuwałeś zasoby serwera i nic to nie dalo to wejdź tam w folder, który jest podany na 2 ss-ie i zobacz czy plik tekstury nie jest czasem u Ciebie skopany.

wszystko się pobiera ale wywala na końcu

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Spróbuj zwolnić trochę miejsca na dysku, gdzie masz zainstalowane MTA i usuń wszystkie pobrane zasoby.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

40gb wolnego...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
6 godzin temu, xArSiKx napisał:

40gb wolnego...

No to usuń wszystkie zasoby i spróbuj pobrać od nowa.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
4 godziny temu, Pudelko33 napisał:

No to usuń wszystkie zasoby i spróbuj pobrać od nowa.

Było robione.

Dodam że inne serwery RPG działają bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Zgram pliki emsa na pendrive może to co da.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
3 godziny temu, Whiskyx napisał:

Spróbuj przeinstalować Gta sa mi pomogło. 

Robiłem ... (( inne srw działają )) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

na plikach z głownego kompa nie działa , dalej crashuje tylko na emsie...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

@xArSiKx, jak usuwałeś zasoby serwera i nic to nie dalo to wejdź tam w folder, który jest podany na 2 ss-ie i zobacz czy plik tekstury nie jest czasem u Ciebie skopany.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
4 minuty temu, xArSiKx napisał:

wszystko się pobiera ale wywala na końcu

Kiedyś miałem to samo, ale bez crasha(głównie jak dużo ludzi pobierało zasoby i nie wyrabiał serwer). Po kilku pobieraniach dopiero się udało. Zobacz czy ten plik 669.png jest w tym folderze tekstur. Jak nie to niech ci jakiś znajomek podeśle to, abyś sobie wkleił.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
1 minutę temu, Pudelko33 napisał:

Kiedyś miałem to samo, ale bez crasha(głównie jak dużo ludzi pobierało zasoby i nie wyrabiał serwer). Po kilku pobieraniach dopiero się udało. Zobacz czy ten plik 669.png jest w tym folderze tekstur. Jak nie to niech ci jakiś znajomek podeśle to, abyś sobie wkleił.

pisałem przecież że zrzuciłem pliki z innego kompa emsa i dalej nie działało...

  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×