Skocz do zawartości

gEY97SM.png

  • 0
dawPi.

Problem z napisami.

Pytanie

dawPi.    10

Witam, mam nie typowy problem z napisami, lecz nie wszystkimi. Nie widzę napisów podczas logowania oraz nie widzę graczy spod TAB, widzę tylko samą ramkę, ale pod F1 widzę wszystko. Reinstalacja MTA nie pomogła, sterowniki graficzne mam zaktualizowane na najnowsze. Dodam, iż tak samo mam podczas rozpoczęcia pracy, nie widzę napisów, lecz same ramki..

 

Zdjęcie spod TAB:

https://imgur.com/9cbGBrn

 

Zdjęcie podczas logowania:

https://imgur.com/zrm64yA

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

6 odpowiedzi na to pytanie

  • 0
CarmelTube19    218

Według mnie nie pobrało ci czcionek, spróbuj usunąć wszystkie pliki z resources 

MTA San Andreas 1.5 -----> Mods ------>  deathmatch ------> resources i usuń stamtąd wszystkie folder i wejdź znów na serwer

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
dawPi.    10
13 minut temu, CarmelTube19 napisał:

Według mnie nie pobrało ci czcionek, spróbuj usunąć wszystkie pliki z resources 

MTA San Andreas 1.5 -----> Mods ------>  deathmatch ------> resources i usuń stamtąd wszystkie folder i wejdź znów na serwer

 

Próbowałem :/

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Fokus    1521

Spróbuj ustawić inną rozdzielczość monitora.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
dawPi.    10
4 godziny temu, Fokus napisał:

Spróbuj ustawić inną rozdzielczość monitora.

Niestety nic. 

  • Przykro mi 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×